Katy Perry poseeraa seksikkäissä kuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry tunnetaan maailmalla lähinnä vain I Kissed A Girl -kappaleestaan ja lukuisista rohkeista asuvalinnoistaan ja kuvistaan. Niiden myötä supertähdeksi noussut neitokainen poseeraa FHM-lehden tammikuun numeron kannessa ja sisäsivuilla.

Vilauttelusta nauttiva Katy Perry nähdään lehdessä tällä kertaa seksikkäissä kuvissa, mutta nakuilua tai vilautuksia noissa sensuelleissa kuvissa ei kuitenkaan nähdä. Laulaja poseeraa lehden sivuilla muiden muassa punaisessa 50-luvun tyylisessä asussa sekä valkoisessa yöpaidassa. Katso kuvat tästä!

Pari päivää sitten Katy Perry totesi Grazia-lehdelle antamassaan haastattelussa, että hänen musiikkinsa on pääasiassa mitäänsanomatonta hölynpölyä, eikä hänen kappaleensa sanoituksissa ole mitään varsinaista tarkoitusta.