Katy Perry: Musiikkini on hölynpölyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

I Kissed A Girl -hittinsä siivittämänä maailman musiikkilistoille kesällä noussut poppari Katy Perry kuuluu nykyisin erilaisten gaalatapahtumien ja viihdelehtien vakiokalustoon. Nyt supertähti on tehnyt paljastuksen musiikistaan.

Katy Perry on nimittäin todennut, että hänen musiikillaan ei ole mitään varsinaista tarkoitusta, eikä ihmisten kannattaisi ottaa hänen sanoituksiaan vakavasti. Laulaja kertoi, että kappaleet ovat vain liioiteltuja kohtauksia hänen omasta elämästään.

– Kappaleeni ovat vain kuvauksia jutuista, joita olen käynyt läpi. Ne ovat liioiteltuja, jotta ne olisivat tarinaltaan mielenkiintoisempia. Niissä ei ole kuitenkaan mitään tarkoitusta enkä ole muuttamassa koko maailmaa biseksuaalisemmaksi, Katy Perry kertoi Grazia-lehden haastattelussa.

Perryn molemmat vanhemmat ovat pappeja, mutta kumpikaan ei ole paheksunut tyttärensä laulujen aiheita. Katyn mukaan vanhemmat tietävät, että hän on hiukan höpsö.