BB-Niko voittajasuosikistaan: Anniina ei ole oksettava

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan finaaliviikkoa, kun koko kilpailun voittaja selviää viimein ensi sunnuntaina. Nyt myös talosta jo aiemmin häädetyt asukkaat ovat paljastaneet omat suosikkinsa voittajaksi.

Subin haastattelussa talon aikaisemmat asukkaat nostivat yhden finalistin ylitse muiden. BB-Anniina on useimpien mielestä ansainnut voiton. Toiseksi eniten häädettyjä sai puolelleen BB-Tero ja kolmanneksi eniten BB-Johan.

Anniinan puolesta liputtivat muiden muassa Anna, Alex, Marianna, Maria, Kassu, Niko ja Andreas. Heidä mielestään neitokainen on aito ja sydämellinen. Kaisa-Reeta tosin pelkäsi, että Anniina menee pilalle, kun mahdollisen voiton myötä tulee liikaa häsellystä ympärille. BB-Niko perusteli Anniinan valintaa omaperäiseen tapaansa.

– Näistä neljästä ehdottomasti se, jonka tulisi voittaa. Hän ei ole millään tapaa oksettava, ja ihmisten on helppo samaistua häneen. Pieni suloinen blondityttö Tampereelta, joka on vähän hölmö, Niko kertoi Subille.

Teron voittoa toivoivat Harri, Antti, Marko ja Cheryll sekä tietenkin Tuuli, joka nähtiin miehen kumppanina talossa. Johanin voittoa puolestaan toivoivat Mia, Risto, Marianne ja Jari-Matti. Talon tuoreimman finalistin Jarmon puolella olivat Minna ja Henna.