Britney Spears rohkeassa asussa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears tuli takavuosina tunnetuksi nuorena teinityttönä, joka esiintyi musiikkivideoillaan toinen toistaan seksikkäimmissä asuissa. Viimeisen parin vuoden aikana seksikkyyttä ei ole juuri voitu supertähteen yhdistää, mutta nyt Britney näyttää palanneen tuttuun kaavaansa.

Tähden tuoreimman Womanizer-singlen musiikkivideossa huimasti laihtunut Britney poseerasi alastomana saunan lauteilla. Nyt neitokainen on esiintynyt pitkästä aikaa ”livenä” noustessaan lavalle Bambi Awards -tapahtumassa. Teemana oli Britneyn uuden levyn mukaan Circus.

Esityksen ääni tuli taustanauhalta, mutta Britney Spears oli sentään aito. Yllättävintä kuitenkin oli se, että Britney nähtiin pitkästä aikaa esiintymässä laulua varsin itsevarmasti ja seksikkäänä. Koreografioiden harjoitteleminen näytti tosin olevan vielä kesken, mutta muuten edellisten floppiesitysten epävarmuus oli nyt kaukana.

Katso video artikkelin alta tai tästä!