Vau, Jessica Alba seksiä tihkuvissa mallikuvissa – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin esikoisensa synnyttänyt Hollywood-kaunotar Jessica Alba sai synnytyksen jälkeen vartalonsa ennätysnopeasti takaisin huippukuntoon. Pian hän oli jo täydessä työn touhussa valkokankaalla ja nyt Jessica Alba poseeraa myös harvinaisessa tyttökalenterissa.

Kyseessä on alkoholijuoma Camparin vuoden 2009 kalenteri, jossa Jessica nähdään varsin sensuellina pukeutuneena useisiin tyylikkäisiin uimapukuihin. Seksiä tihkuvien kuvien perusteella ei ole epäilystäkään etteikö Alba olisi taas huippukunnossa. Kalenteria painetaan vain 9.999 kappaletta, joten aivan joka seinällä se ei tule roikkumaan. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia tästä.

27-vuotiaan supertähden kuvat ovat heti aiheuttaneet Yhdysvalloissa epäilyjä mahdollisesta Jessican vartalon parantelemisesta digitaalisella kuvankäsittelyllä. Tähti itse ei ole kommentoinut asiaa. Hän toteaa vain viettävänsä nykyisin suurimman osan ajastaan kotona Honor Marie Warren -nimisen pienokaisensa kanssa.