Jessica Alba ja Justin Timberlake vuoden huonoimmassa leffassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet Jessica Alba ja Justin Timberlake nähtiin taannoin valkokankaalla komediaelokuvassa The Love Guru, josta odotettiin etukäteen menestystä. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan elokuvasta tuli paha floppi. Nyt leffa on valittu lisäksi vuoden huonoimmaksi elokuvaksi.

The New York Post -lehti on laittanut järjestykseen kuluneen vuoden huonoimmat elokuvat. Listan ykkösenä komeilee juuri Timberlaken, Alban ja Mike Myersin tähdittämä The Love Guru. Perusteluissaan lehti toteaa, että elokuva tuhoaa komedioiden yleistä uskottavuutta, joka on juuri päässyt noususuhdanteeseen.

Toiseksi huonoin leffa on lehden mukaan Paris Hiltonin tähdittämä The Hottie And The Nottie ja kolmanneksi huonoin Katie Holmesin tähdittämä Mad Money. Neljänneksi sijoittui mukavat katsojaluvut Suomessa saanut Mitä tapahtui Vegasissa?, viidenneksi 10.000 BC, kuudeneksi Babylon A.D. ja seitsemänneksi Adam Sandlerin tähdittämä Zohan – lupa saksia.