Madonnalle jättimäinen hotellilasku – varasi 110 huonetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin tunnetuimpiin supertähtiin lukeutuva Madonna on parhaillaan Sticky & Sweet -maailmankiertueellaan. Turnee on ilmeisesti tuottanut hyvin, sillä poppari sai äskettäin peräti miljoonan dollarin hotellilaskun Etelä-Amerikan hienoimmasta hotellista.

Madonna ja hänen kiertueensa henkilökunta olivat viime viikolla Argentiinassa, jossa koko ryhmä vietti keikkojen ohella myös hyvin ansaittua vapaa-aikaa. Työntekijöiden ei kuitenkaan tarvinnut lepäillä halvassa parin tähden motellissa, sillä laulaja tarjosi koko joukkiolle luksustason majoituksen Buenos Airesin Four Seasons -hotellissa, irlantilainen Sunday World -lehti paljasti.

Tähtien luksuselämän tarjoaminen koko henkilökunnalle teki kuitenkin pienen loven laulajan lompakkoon. Peräti kahdensadan tanssijan, taustalaulajan, meikkaajan, koreografin, turvamiehen ja managerin majoittamiseen tarvittiin yhteensä 110 huonetta, jotka tulivat maksamaan euroiksi muutettuna noin 780.000 euroa.

Samassa kaupungissa Madonna joutui myös perumaan ensimmäisen keikkansa, kun äänentoisto ei saapunut ajoissa paikalle. Näin koko ryhmä sai yhden ylimääräisen vapaaillan.