Jessica Alba laihtui kuvankäsittelyllä, vertaa itse!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla viihdemaailmassa kohistiin Jessica Alban seksikkäistä mainoskuvista erään tunnetun alkoholimerkin kalenterissa. Ihmettelyn aiheena oli Jessican upea vartalo vain neljä kuukautta lapsen synnyttämisen jälkeen.

Stara mainitsi ensimmäisessä kyseistä kalenteria käsitelleessä artikkelissaan, että Yhdysvalloissa epäiltiin kuvien olevan vahvasti muokattuja. Nyt epäilyt ovat saaneet vahvistuksen, kun valmiiden kuvien alkuperäisiä versioita on vuotanut julkisuuteen Us Weekly -lehdessä.

Todellisuudessa Jessica Alba ei siis ollutkaan laihtunut aivan supermallin mittoihin, sillä hänen vyötäröään ja lantiotaan kavennettiin runsaasti kuvankäsittelyssä. Tähden tiedottaja vahvisti kuvankäsittelyn ja totesi, ettei siinä ole nykyisin mitään ihmeellistä. Vertaa Jessican kuvia tästä!