BB-asukkaat evakuoitiin – Minna sammutti tulipalon, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa kuluneella tuotantokaudella asuneet ihmiset kokoontuivat eilen illalla Tampereelle juhlimaan. Maan tunnetuimman joukkion saapuminen näkyi ja kuului kaupungissa hyvin.

Ensin ryhmä lauloi karaokea ja antoi haastatteluja varsin rauhallisissa merkeissä Pyynikin portti -ravintolassa, mutta sen jälkeen juhlat pääsivät alkamaan toden teolla. Kyseessä oli BB-Markon, eli Mamen, järjestämät juhlat, joista BB-talossa unelmoitiin useamman kuukauden ajan. Lopputulos olikin vähintään toivotunkaltainen, kun BB-asukkaat olivat huomattavan liikuttuneessa tilassa jo kymmenen maissa illalla.

Asukkaat siirtyivät Pyynikiltä Tampereen keskustassa sijaitsevaan Love Hotel -ravintolaan, jossa illanvietto kuitenkin keskeytyi yllättäen puolen yön maissa palohälytykseen. Kaikki ravintolan asiakkaat ohjattiin asianmukaisesti ulos pakkaseen odottamaan palokunnan tuloa.

Ulkona BB-Minna kertoi Staralle huomanneensa kyseisen tulipalon ravintolan yläkerran naisten vessassa ja kaiken lisäksi vieläpä sammuttaneensa tämän tulipalon. Ulkona värjötellyt yleisö antoi Minnalle aplodit hänen urotyöstään. Palohälytysksen tapahtumat ja Minnan kommentit ovat nähtävissä Staran videona tästä.

– Mä pelastin koko baarin. Ei pala enää missään, mä sen sammutin. Tuolla yläkerran vessassa paloi roskis, Minna kertoi Staralle.

Julkkisjuhliin omien sanojensa mukaan tottunut BB-Henna oli tapahtuneesta lähinnä kauhuissaan, kun BB-Antti puolestaan keskittyi lähinnä tanssimaan palohälytyksen aikana. BB-Niko yritti käyttää tilaisuutta hyväkseen hakemalla pikaruokaa viereisestä hampurilaisravintolasta. BB-Jarmo ja BB-Harri odottivat innoissaan pääsyä takaisin baariin. Katso ensimmäinen osa videosta tästä!

PÄIVITYS: Stara tavoitti sunnuntaina ravintolan edustajan, jonka mukaan naisten vessassa ei ollut tulipaloa. Palohälytys aiheutui tehostesavun joutumisesta talon konehuoneeseen, jossa on normaalia herkemmät savutunnistimet. Tämä on yksi yleisimmistä syistä palohälytyksiin discoissa.