Ravintola: BB-Minna ei sammuttanut paloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisimmän tuotantokauden Big Brother -asukkaat olivat eilen viettämässä railakasta juhlailtaa Tampereella. Love Hotel -yökerhossa ilta kuitenkin keskeytyi puolenyön maissa hetkeksi, kun asukkaat evakuoitiin palohälytyksen takia.

Staran julkaisemassa videossa BB-Minna kertoo huomanneensa tulipalon naisten vessassa ja sammuttaneensa sen. Katso video evakuoinnista tästä.

– Ei pala enää missään, koska mä sen sammutin. Tuolla yläkerran vessassa paloi roskis, BB-Minna kertoi videolla.

Stara tavoitti tänään puhelimitse yökerhon ravintolapäällikön, jonka näkemys palohälytyksen syystä poikkeaa merkittävästi BB-Minnan kertomasta. Ravintolan edustajan mukaan ravintolan naisten wc-tiloissa ei nimittäin ollut Minnan sammuttamakseen väittämää tulipaloa. Todellisuudessa palohälytys aiheutui savukoneen liiallisesta käytöstä. Tehostesavua oli kulkeutunut ravintolan konehuoneeseen, jonka savuhälyttimet laukesivat.