StaraVideo 113 – Big Brother palohälytys

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä ollaan mukana Big Brother -asukkaiden kokoontumisbileissä Tampereella. Juhlat kuitenkin keskeytyivät yllättävään palohälytykseen, jolloin kaikki Love Hotel -ravintolan asiakkaat pääsivät hetkeksi ulos haukkaamaan happea.

Mukana olivat luonnollisesti myös juhliaan kyseisessä ravintolassa viettäneet Big Brother -asukkaat. Videolla selviää muiden muassa kuka asukkaista näki tulipalon ensimmäisenä ja kuka kunnostautui sen sammuttamisessa. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta bileraportista. Tervetuloa mukaan!

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.