Lady GaGa kohahdutti esiintymisasullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin Just Dance -kappaleellaan monet hittilistat syksyn aikana valloittanut Lady GaGa on siinä mielessä harvinainen danceartisti, että hän on saanut suuren suosion myös Yhdysvalloissa. Yhden hitin ihme on siellä nykyisin viihdelehtien vakiokasvo.

Lady GaGa on nykyisin tuttu vieras myös television keskusteluohjelmissa ja erilaisissa gaalatapahtumissa. Hänen tavaramerkikseen ovat muodostuneet erikoiset esiintymisasut. Nyt viihdelehdissä ihmetellään hänen asuaan New Yorkin Madison Square Gardenin konsertissaan.

Jingle Ball -konsertissa Lady GaGa nähtiin juhlavassa valkoisessa topissa, johon oli yhdistetty lähinnä silkkialushousuilta näyttävä alaosa. Asussa on toki hieman madonnamaisia elementtejä, mutta laulajan vartalo ei välttämättä ole parhaimmillaan tämänkaltaisessa asussa. Katso kuvat tästä.