Jessica Alba shoppaili harvinaisen homssuisena, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten listalla jo vuosia hyvin menestynyt näyttelijä Jessica Alba sai taannoin perheenlisäystä. Äskettäin häntä nimitettiin amerikkalaislehdissä leikkisästi myös maailman seksikkäimmäksi äidiksi.

Nyt supertähti on ikuistettu vähemmän seksikkäänä, sillä Jessica Alba kuvattiin ostoksilla homssuisena ja hänen mittapuunsa mukaan harvinaisen tyylittömässä asussa. Tuttipullon kanssa kävellyt ja aurinkolasien taakse silmänsä kätkenyt Alba oli sonnustautunut ”sekametelisopan” väriseen villatakkiin, beigenhohtavaan liiviin ja vaaleaan paitaan. Lisäksi hänen hiuksensa suorastaan huusivat hoitoainetta tai muuta käsittelyä.

Tuore äiti ei luonnollisestikaan aina jaksa näyttäytyä ulkona kuin olisi matkalla Oscar-gaalaan, mutta siitä huolimatta rapakon takana ihmetellään nyt Jessican arkista asua. Katso kuvat tästä.