Liikennepoliisien mokista nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla Yhdysvalloissa on noussut puheenaiheeksi YouTube-video, jossa liikennepoliisit rikkovat itse pysäköintisääntöjä. Yhdysvalloissa ei saa pysäköidä palopostin eteen, mutta New Yorkin liikenteenvalvojat eivät ilmeisesti tätä vielä itse tienneet.

Satunnainen ohikulkija oli paikalla, kun palokunta saapui hälytyspaikalle ja liikennepoliisin auto oli parkkeerattu suoraan palopostin eteen. Autossa ei ollut ketään, sillä poliisi oli läheisessä kahvilassa hakemassa purtavaa.

Videon kuvannut mies meni kahvilaan, jossa hän raivostuu toden teolla liikennepoliisille ja läksyttää häntä tiukoin sanakääntein. Tämän jälkeen sama mies kuvaa toistakin poliisiautoa, joka käyttää palopostin edustaa parkkipaikkanaan. Video on tähän mennessä katsottu jo lähes 400.000 kertaa. Katso hauska video tästä tai artikkelin alta.

Kyseinen video on julkaistu jo yli vuosi sitten, mutta se nousi julkisuuteen vasta nyt liittyen suurempaan kokonaisuuteen. Syy on hieman tuoreemmassa videossa, jossa poliisi kaataa pyöräilijän väkivalloin maahan New Yorkin keskustassa. Tämä video on katsottu jo 1,9 miljoonaa kertaa ja se on saanut mediassa aikaan laajaa keskustelua poliisien rikkeistä. Videon poliisi on nyt saanut syytteen pahoinpitelystä.