Koop Arponen tekemässä jo kansainvälistä uraa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailuun voittanut Koop Arponen on hieman yllättäen tekemässä jo kansainvälistä uraansa, vaikka miehen esikoisalbumikin on vasta työn alla. Ensimmäinen single on kuitenkin saanut jo radiosoittoa ulkomailla.

Hollantilaiset juuret omaava Koop ja hänen Idols-voittonsa ovat olleet viime päivinä esillä hollantilaisissa medioissa ja jopa uutisissa. Tämän myötä myös hänen esikoissinglensä on päätynyt maassa myös radiosoittoon.

Insomnia on soinut Hollannin radiossa aika monta kertaa. Olen ollut Hollannissa uutisissa ja lehdessä ja näin. On tullut erittäin paljon positiivista palautetta ja olen saanut monta sataa viestiä Englannista kavereilta, armeijakavereilta ja naapureilta, Koop kertoi Radio Novan haastattelussa.

Suomessa Keuruun kaupunki on muistanut Idols-voittajaa myöntämällä hänelle 6.000 euron opinto- ja kulttuuristipendin, jonka avulla hän voi tehdä omaa musiikkiaan. Stipendi luovutettiin hänelle kaupungissa järjestetyssä kansanjuhlassa.