BB-Niko raivostui kritiikistä: ”Herätkää pahvit!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman tämän vuoden tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, on ohjelman jälkeen nähty juontamassa chat-ohjelmia MTV3-kanavalla. Nyt hän ihmettelee blogissaan katsojilta saamaansa kritiikkitulvaa.

BB-Niko kirjoittaa, että ihmiset ottavat hänen sanomisensa liian vakavasti ja ihmettelee kuinka hänen suustaan yksikin vääränlainen lause saa aikaan viestitulvan chat-ohjelmassa.

– Minusta se ei ole heikkoutta jos uskaltaa ja sanookin asioita suoraan. Herätkää pahvit! Elämme 2000-luvulla. Maailmassa on varmaan niin paljon pahempiakin asioita kuin yksi Big Brother -talon homoista, joka nyt sattumalta on lyönyt itsensä Maikkarin yöhön puhumaan turhanpäiväistä paskaa teille, jotka sitä katsovat, Niko kirjoittaa.

– Mutta on vain niin kovin helppoa olla täydellinen sieltä kotisohvalta käsin. Toivoisin kaikille ihmisille jotka vielä tällä hetkelläkin jaksavat kritisoida jokaista liikettäni, että koittakaa itse elää elämää jossa mikään ei ole koskaan oikein ja aina jonku mielestä toimitte väärin.

Televisiotöidensä ohella Niko keskittyy nykyisin London-nimisen koiranpentunsa kasvattamiseen. Hän on palaamassa takaisin entiseen työpaikkaansa kaupan kassalle, mutta miehen itsensä mukaan pesti voi jäädä lyhytaikaiseksi useiden työtarjousten ansiosta.