Amy Winehouse nakuili Karibialla, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse viettää parhaillaan joululomaansa Karibian auringon alla St. Lucian saarella. Maailmankuulu laulajatähti yllätti turistit nauttimalla auringonpaisteesta yläosattomissa.

Aviomiehensä takaisin vankilaan menettänyt Winehouse nähtiin ystävineen uimassa yläosattomissa ja sen lisäksi hän viihdytti silminnäkijöitä tanssimalla vauhdikkaasti hotellihuoneensa parvekkeella niin ikään yläosattomissa, brittilehti The Sun uutisoi.

Tilanne tallentui luonnollisesti matkailijoiden kännykkäkameroille ja sitä kautta verkkoon. Katso kuvat ja video tästä.

Vakavan huumeongelman parissa jo pitkään painiskellut tähti on kuvien perusteella saanut selvästi lisää elopainoa, sillä otosten perusteella hän ei ole enää pelkkää luuta ja nahkaa. Tämä voi olla merkki käänteestä parempaan päin.