Mikä räjähtäneen näköistä Katie Holmesia vaivaa? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lupaavalla näyttelijänurallaan vielä muutama vuosi sitten loistanut Katie Holmes on vime aikoina saanut pääasiassa vain b-luokan sivurooleja. Tom Cruisen kanssa avioitumisen jälkeen hänen tähtensä onkin ollut laskusuunnassa.

Nyt Katie Holmes lienee saavuttanut ainakin jonkinlaisen pohjakosketuksen, sillä Mad Money -elokuvan roolia heikompaa hän tuskin voi enää saada. Myös siviilissä hänellä vaikuttaa menevän varsin heikosti. Ainakin jos merkkinä siitä voidaan pitää hänen ulkoista olemustaan.

Katie Holmes on nyt kuvattu New Yorkissa poistumassa teatterista suorastaan ”räjähtäneen näköisenä”. Homssuisen näyttelijän huulta koristaa herpesrakkula ja hänen jalassaan on havaittavissa niin ikään jonkinlaisia rakkoja. Näyttelijän koko olemus huokuu väsymystä. Katso kuvat tästä!

Holmes nähdään tänä syksynä myös teatterin lavalla, kun hänen tähdittämänsä All My Sons -näytelmä pyörii Broadwayllä. Esitykset eivät kuitenkaan ole saaneet kansaa liikkeelle ja näytelmää on jouduttu esittämään puolityhjille saleille. Holmes hakee teatterin lavalta uutta potkua uralleen, sillä naisen lupaava elokuvaura tyssäsi tämän alettua seurustella Tom Cruisen kanssa vuonna 2005.