Robbie Williams pelkää äitinsä puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi vuonna tapahtuvasta paluustaan ja uudesta albumistaan juuri kertonut brittipoppari Robbie Williams on joutunut jättämään lähes 15 miljoonan euron luksuskartanonsa ja lentämään jouluksi Britanniaan.

Syynä on hänen äitinsä terveydentila, sillä 67-vuotias Jan-äiti kiidätettiin viikonloppuna sairaalaan Cheshiressä ja hänelle tehtiin sunnuntaina sydämen ohitusleikkaus. Robbie kiirehti ensimmäisellä mahdollisella lennolla äitinsä luokse Britanniaan ja supertähti viettää näillä näkymin joulun sairaalassa äitinsä vierellä.

Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan Robbien äiti on tällä hetkellä kriittisessä, mutta vakaassa tilassa. Robbie ei pääse tapaamaan äitiään ennen kuin tämä pääsee pois teho-osastolta. Supertähden ja äidin välit ovat erittäin lämpimät, sillä äiti kasvatti Robbien yksin aviomiehensä lähdettyä pojan ollessa kaksivuotias.