YouTube-kuorosta tuli sensaatio, katso video!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen yliopiston accappella-kuorosta alkunsa jo yli kymmenen vuotta sitten saanut Straight No Chaser -niminen ryhmä on noussut yllättäen supersuosioon ympäri maailmaa. Samalla mieskuoro on saanut levytyssopimuksen.

Vuonna 1996 Indianan yliopistossa kasattu kuoro suunnitteli kaksi vuotta sitten paluuta kymmenvuotisjuhlansa kunniaksi. Yksi ryhmän jäsenistä julkaisi esiintymisistä kuvattuja kotivideoita YouTubeen, jotta muut jäsenet voisivat palauttaa kappaleita mieleensä. Videot herättivät kuitenkin huomiota myös muualla ja yllättäen kuoro nousikin valtavaksi hitiksi.

Videoita on katsottu tähän mennessä jo noin kahdeksan miljoonaa kertaa. Vuoden 2003 keväällä kuvattu esiintyminen löytyy tästä tai artikkelin alta. Kyseinen video on nyt katsottu yli miljoona kertaa. Levy-yhtiö löysi kuoron YouTubesta ja yhtye on nyt julkaissut myös ensimmäisen albuminsa.