Jennifer Aniston myönsi: ”Alastonkuvani photoshopattiin” Katso video!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston yllätti pari viikkoa sitten poseeraamalla alastomana GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Nyt hän on myöntänyt, että kuvia oli käsitelty voimakkaasti ennen julkaisua.

Suositussa The View -keskusteluohjelmassa jouluaattona uuden Marley & Me -elokuvansa tiimoilta haastateltu Jennifer Aniston joutui samalla kommentoimaan myös rohkeita paljastuskuviaan. Kuvat ovat saaneet paljon huomiota, mutta samalla niitä on epäilty digitaalisesti parannelluiksi.

– Mitä tapahtui Frendeistä tutulle naapurintytölle? Ohjelman emäntä tiedusteli.

– Mitä? Tuossa hän on. Hänet on vain photoshopattu, Aniston osoitteli alastonkuvaansa.

Haastattelussa Jennifer vahvisti nämä epäilyt. Aniston myönsi, että kuvia on käsitelty digitaalisesti ennen niiden julkaisua. Hän kertoi haastattelussa myös hieman laajemmin paljastuskuvien taustoja. Katso haastattelu videolta tästä tai artikkelin alta.