Brittipoppari nakuili Jamaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen vilautti viime viikonloppuna pitkästä aikaa intiimejä ruumiinosiaan kuvaajille, kun hän oli valinnut julkkisjuhliin asukseen läpikuultavan sinisen iltapuvun. Nyt neitokainen on jo ehtinyt riisua asun ja poseerata reilusti yläosattomissa.

Lukemattomia kertoja aiemminkin yläosattomissa lomaillut poptähti on nyt ikuistettu paparazzien muistikorteille Jamaikalla. Aurinkoista rantalomaa viettänyt 23-vuotias Lily Allen oli pukeutunut sinivalkoiseen bikininen alaosaan, mutta halusi ilmeisesti ylävartaloonsa rajattoman rusketuksen. Katso kuvat tästä!

Ystävänsä kanssa reissussa ollut Lily yritti mennä uimaan myös meren aaltoihin, mutta vesi taisi olla hänelle liian kylmää, sillä uintireissu jäi yrityksen asteelle. Ammatillisella puolella Lily Allen koki äskettäin takaiskun, kun hänen levyttämänsä versio Britney Spearsin Womanizer-hitistä päätyi vahingossa julkisuuteen ja YouTubeen. Kappale poistettiin pian levityksestä, mutta se ehti kuitenkin levitä verkkoon.