Lily Allen ilman alushousuja julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Lily Allen on nähty viime aikoina sangen usein jopa liiankin paljastavissa asuissa, kun poppari on esitellyt kuvaajille milloin paljasta yläruumistaan ja milloin paljasta alapäätään. Tällä kertaa kyseessä oli jälkimmäinen.

23-vuotias Lily Allen oli viettämässä juhlavaa iltaa pr-mies Matthew Freudin järjestämissä joulujuhlissa. Läpikuultavaan siniseen iltapukuun sonnustautunut laulaja oli kuitenkin jättänyt alusvaatteensa kotiin. Kameroiden salamavalojen räiskeessä hänen asunsa paljasti mitä iltapuvun alta löytyi. Tämän lisäksi puvun takaosa paljasti myös poptähden takapuolen. Katso kuvat tästä!

Lily Allen on nähty harvoin pukeutuneena iltapukuun. Myös viime keväänä iltapuvun alta näkyi hieman liikaa intiimejä ruumiinosia. Rennoista vaatteista pitävä tähti nähdään yleensä farkuissa ja t-paidoissa. Juhlissa vierailivat Allenin lisäksi myös sankka joukko muita julkkistähtiä, kuten U2-yhtyeen keulahahmo Bono, Rolling Stones -tähti Mick Jagger sekä Madonnasta eronnut elokuvaohjaaja Guy Ritchie uuden naisystävänsä Jemima Khanin kanssa.