Michael Jackson kärsii tappavasta keuhkotaudista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina hiljaiseloa viettänyt popmusiikin supertähti Michael Jackson on tuoreiden raporttien mukaan sairastunut hengenvaaralliseen keuhkotautiin. Huhut saivat alkunsa Jackon uudesta elämäkerrasta, joka on Ian Halperin käsialaa. Sittemmin huhuja on vuorotellen kiistetty ja vahvistettu.

Entinen Rolling Stone -lehden toimittaja työstää parhaillaan kirjaa Michael Jacksonin elämästä ja hän on perehtynyt myös laulajan terveydellisiin ongelmiin. Kirjoittajan mukaan poptähti sairastaa Alfa-1-antitrypsiinin puutostilaa. Se on perinnöllinen aineenvaihduntahäiriö, johon ei vielä tunneta tehokasta parannuskeinoa. Sairautta voidaan yrittää hoitaa maksan ja keuhkojen siirroilla.

Halper väittää, että Jackon vasen silmä on sokeutumassa ja että hän kärsii lisäksi Alfa-1-antitrypsiinin puutokseen usein liittyvästä parantumattomasta keuhkoauhtaumatautiin, jota myös brittipoppari Amy Winehouse sairastaa. Kirjailijan mukaan Jackson tarvitsee kipeästi keuhkojen siirtoa selviytyäkseen.

Michael Jacksonin veli Jermaine vahvisti äskettäin osaltaan huhuja toteamalla Fox Newsin haastattelussa, että Michaelin terveys on tällä hetkellä vaakalaudalla. Michael Jackson on kuitenkin itse jo muutama päivä sitten kiistänyt huhut täysin perättöminä ja pelkkinä Halperin kirjan mainospuheina.