Tässäkö julkkismaailman paras peppu? Katso kuvasarja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin supertähti Jessica Alba on ollut syksyn ja alkutalven aikana otsikoissa laihduttamalla itsensä raskauden jälkeen ennätysnopeasti takaisin huippukuntoon. Nyt Jessica on kuitenkin noussut otsikoihin paljon vanhempien otosten muodossa.

Viime päivinä viihdelehdissä on ollut esillä upea kuvasarja, joka on ikuistettu Hawajilla Oahun saarella jo lähes kolme vuotta sitten, tammikuussa 2006. Tuolloin Jessica Alba ja Cash Warren olivat seurustelleet puolentoista vuoden ajan. Alba kihlautui Warrenin kanssa vuosi kyseisen lomareissun jälkeen ja tuli raskaaksi syksyllä 2007. Katso kuvasarja tästä!

Toukokuussa naimisiin kaikessa hiljaisuudessa maistraatissa mennyt julkkispari järjesti viime viikolla varsinaisen hääjuhlan läheisilleen ja ystävilleen. Viime viikolla julkaistun Fandango-lehden äänestyksen mukaan Jessica Alba sijoittui maailman toiseksi kauneimmaksi julkkikseksi miesten antamien äänien perusteella.