Anastacia ymmärtää musiikin nettilataajia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Anastacia on kertonut ymmärtävänsä ihmisiä, jotka lataavat luvattomasti musiikkia internetistä. Hän uskoo lisäksi tavoittavansa paljon suuremman yleisön netissä luvattomasti levinneen musiikkinsa avulla.

– Ymmärrän ihmisiä, jotka varastavat musiikkia. Jos olet teini-ikäinen ja kaikki ystäväsi saavat musiikkinsa ilmaiseksi, et luonnollisestikaan halua itsekään maksaa siitä. Miksi haluaisit? Anastacia totesi Daily Mail -lehden mukaan.

Yli 20 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt supertähti ei usko, että luvatonta nettilataamista voidaan koskaan kokonaan estää.

– Toivoisin, että ihmiset ostaisivat musiikkiani, mutta ymmärrän miksi he haluavat ladata sitä ilmaiseksi. Meillä on kokonainen sukupolvi, joka uskoo, että musiikin lataaminen ilmaiseksi on ok. Meidän pitäisi saada heidät toisiin ajatuksiin.