Playboy-malli avautui Mini Me -tähden seksielämästä – mies Big Brotherissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Austin Powers -elokuvista tuttu näyttelijä Verne Troyer on joutunut nolojen paljastusten kohteeksi. Niiden lähteenä on Playboy-tähti Genevieve Gallen, jonka kanssa 81 senttinen pikkumies oli taannoin naimisissa yhden päivän.

Maailman tunnetuin lyhytasvuinen tapasi mallin Hugh Hefnerin Playboy-juhlissa uutenavuotena 2004. Pariskunta avioitui jo 22. helmikuuta, mutta Troyer haki avioliiton mitätöintiä jo seuraavana päivänä. 36-vuotias Gallen on nyt paljastanut suhteen intiimejä yksityiskohtia News Of The World -lehdelle.

– Olin yllättynyt, kun näin hänet ensimmäisen kerran alastomana. Odotin hänen olevan ”paremmin varusteltu”, mutta hänen vartalonsa on pieni joka puolelta.

– Meidän piti olla luovia, mutta joogakokemusteni avulla sain hänet asentoihin, joissa saimme homman toimimaan. Olinkin pian korviani myöden rakastunut Verneen, Genevieve kertoi pariskunnan seksielämästä.

Gallenin mukaan pikkumies joi hurjat määrät alkoholia. Hän kykeni juomaan litran vodkaa ja 12 olutta päivässä. Alkoholismin takia Troyer joutui jopa sairaalaan.

– Pian tapaamisemme jälkeen hän joi itsensä melkein hengiltä. Kuulin, että hän oli sairaalassa ja sinne päästyäni hän makasi sängyllä oksennuksen ja ulosteensa peitossa.

Lisäksi Genevieve Gallen kertoi tunteneen olonsa kuin Liisaksi Ihmemaassa käytyään ensimmäisen kerran Troyerin kotona, koska kaikki oli niin pientä mukaanlukien mini-futon, mini-sänky ja mini-jääkaappi. Valokatkaisijat olivat polvien korkeudella ja wc-pönttö oli lasten kokoa.

Paljastusten ajoitus on mielenkiintoinen, sillä Verne Troyer ei kykene puolustautumaan väitteiltä. Hän muutti perjantaina Julkkisten Big Brother -taloon, jossa hän voi asua jopa kolmen viikon ajan.