Kohumalli sai kenkää Facebookista – liikaa faneja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu povipommi Jordan, oikealta nimeltään Katie Price, on saanut kenkää yhteisösivusto Facebookista kerättyään sivuston mukaan liikaa ystäviä. Sulkemishetkellä hänellä oli faniryhmässään – ei siis henkilökohtaisella sivullaan – lähes 60.000 fania.

Suomenkin televisioruuduissa popparimiehensä Peter Andren kanssa pariskunnan omassa realityohjelmassa seikkaileva Jordan keräsi ensin omalle henkilökohtaiselle sivulleen 5.000 ystävää, minkä jälkeen hänen piti muuttaa yksityinen sivu faniryhmäksi nopeasti kasvaneen fanikunnan takia. Tämä ei kuitenkaan Facebookille käynyt.

Suositun yhteisösivuston mukaan yksityishenkilö ei voi perustaa ryhmää, sillä ne on tarkoitettu vain yrityksille, yhteisöille, tapahtumille ja esimerkiksi hyväntekeväisyysprojekteille, The Sun kertoo. Parhaillaan käydäänkin kädenvääntöä siitä kenellä on oikeus perustaa itselleen faniryhmä. Jordan on asiasta raivoissaan, sillä ylläpito poisti hänen ryhmänsä yllättäen ilman varoitusta.

Katiella oli sulkemishetkellä ryhmässään 58.661 fania. Yhdysvalloissakin läpimurtoa taannoin yrittänyt ja tällä hetkellä Britannian tunnetuimpiin lukeutuva superjulkkis tuohtui syystäkin sulkemisesta ja aikoo nyt taistella yhteisösivustoa vastaan, sillä hän on tunnetumpi kuin monet artistit, joilla on omat faniryhmänsä Facebookissa.

– Olen ottanut heihin tänään yhteyttä ottaakseni selvää heidän säännöistään. He eivät tule pääsemään minusta eroon näin helposti, Katie Price hermoili The Sun -lehden haastattelussa.

Jordanin Facebook-ryhmä löytyi aiemmin tästä linkistä, mutta profiilin poistamisen jälkeen linkki ohjautuu suoraan palvelun etusivulle. Poistetusta sivusta löytyy kuitenkin edelleen Googlen välimuistitallenne tästä linkistä.