Huippusuosittu Pablo Francisco keikoille Suomeen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ehkäpä tämän hetken suosituin stand-up -koomikko Pablo Francisco saapuu esiintymään Suomeen maalis-huhtikuun vaihteessa Who You Foolin’ -kiertueensa merkeissä.

Euroopan kiertueella tuolloin oleva Pablo Francisco tekee Suomessa kolme keikkaa. Norjan Trondheimistä saapuva supertähti esiintyy 25. maaliskuuta Helsingin Kulttuuritalolla, 30. maaliskuuta Lahden Sibeliustalolla, aprillipäivänä 1. huhtikuuta Tampereen Tampere-talossa ja 4. huhtikuuta Turun Konserttitalossa. Suomesta kiertue jatkuu vielä Tanskaan.

35-vuotias Pablo Ridson Francisco tuli tunnetuksi MADtv:n sivuosasta, mutta varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2000 hänen saadessaan oman puolentunnin ohjelmansa Comedy Central -kanavalle. Sittemmin hänestä on muodostunut stand-up -komiikan supertähti, joka on esiintynyt lukuisissa televisio-ohjelmissa ja saavuttanut kulttisuosion esimerkiksi YouTube-videoillaan. Katso esimerkkivideo artikkelin alta tai tästä linkistä.

Uusimmat