The Rasmus ei kiinnostanut Ruotsissa – konsertti puihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen menestysyhtye The Rasmus oli vielä muutama vuosi sitten kuumaa valuuttaa Suomen lisäksi erityisesti Skandinaviassa ja Keski-Euroopassa. Tuolloin yhtye veti katsomot täyteen ympäri maailmaa.

Sittemmin menestys on ollut selvästi hiipumaan päin, eikä pitkän tauon jälkeen julkaistu uusi Black Roses -albumikaan ole suuntaa ainakaan vielä juuri muuttanut. Tulossa voi toki olla ”se” singlelohkaisu, joka nostaa yhtyeen uran taas nousujohteiseksi.

Yhtyeen tuorein uutinen liittyy naapurimaahamme Ruotsiin, jossa The Rasmus on nyt joutunut perumaan Mariestadiin ensi viikoksi kaavaillun konsertin heikon kysynnän johdosta, Discopress uutisoi. Peruutuksen myötä Ruotsin kiertue on typistynyt vain kahdeksi esiintymiseksi. Yhtye nähdään nyt vain Göteborgissa ja Tukholmassa.