Tässä on kaikkien aikojen seksikkäin Idol-tähti, katso häikäisevät kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailuun osallistuvat pyrkivät usein hakemaan huomiota mitä erilaisimmin keinoin. Muutama päivä sitten koelauluissa nähtiin myös bikineihin sonnustautunut neitokainen. Nyt on kuitenkin löytynyt kaikkien aikojen kuumin Idol-kisaaja.

Hän on 20-vuotias minnesotalainen Casey Carlson, joka on mukana parhaillaan käynnissä olevalla American Idol -tuotantokaudella. Neitokaisen häikäisevät bikinikuvat löytyvät verkosta. Minnesotan yliopiston Campus Girl -uimapukukalenterista peräisin olevissa kuvissa Casey Carlson poseeraa rannalla ja rantavedessä useissa eri bikineissä. Katso kuvat tästä. Alkuperäiset kalenterikuvat löytyvät puolestaan tästä.

Markkinointia yliopistossa opiskeleva Casey Carlson on ollut vahvasti mukana myös hyväntekeväisyydessä ja edellä mainitun Campus Girl -kalenterin tuotto ohjataan kokonaisuudessaan rintasyövän hoitoon. Idol-karsinnoissa Carlson esitti Vanessa Carltonin hitin A Thousand Miles, joka ihastutti myös Simon Cowellin ja kilpailun muut tuomarit. Videomateriaalia neitokaisesta löytyy tästä ja artikkelin alta. Neitokaisen fanisivut löytyvät kuvineen ja videoineen tästä.