Kenkää saaneelle Talent-tuomarille jättipalkkio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talent-ohjelman brittiversion vierailevaksi tuomariksi kiinnitetty Kelly Brook sai kenkää heti urakkansa aluksi. Tästä huolimatta hän tulee kuittaamaan vierailustaan yli 100.000 euron palkkion.

29-vuotias Brook ehti toimia Britain’s Got Talent -kilpailun neljäntenä tuomarina vain kolmen päivän ajan, kunnes tuotantoyhtiö ja Simon Cowell katsoivat parhaaksi näyttää hänelle ovea. Tähti itse otti uutisen vastaan raskaasti, vaikka hän saa potkuistaan huolimatta palkan koko tuotantokaudelta.

Eropäätöksen jälkeen ohjelman tuomariston kokoonpanossa ovat Cowellin lisäksi myös Piers Morgan ja Amanda Holden. Potkujen jälkeen Cowell totesi lehdistölle nauttineensa kovasti Kellyn kanssa työskentelemisestä. Kyseiset jaksot nähdään Britanniassa toukokuussa.