Skandaali: Poliitikkoja epäillään Travoltan jättikiristyksestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä John Travoltan pojan kuolemaan liittynyt kiristystapaus saa yhä ihmeellisempiä käänteitä. 16-vuotiaan Jett Travoltan kuoleman jälkeen perheeltä yritettiin kiristää 20 miljoonaa dollaria, mutta perhe ilmoitti tapauksesta Bahaman poliisille.

Viranomaisten tutkimuksissa on ilmennyt seikkoja, jotka viittaavat maan korkeaan viranomaiseen. Nyt bahamalainen senaattori Pleasant Bridgewater on eronnut vapaaehtoisesti virastaan osoittaakseen syyttömyyttään, The Sun uutisoi.

– On täydellinen mysteeri kuinka täysin viattomat toimeni on voitu tulkita niin merkittävällä tavalla väärin, että niiden oletetaan tarkoittavan aivan muuta kuin mitä ne todellisuudessa olivat, senaattori totesi tiedotteessaan.

Senaattori pidätettiin torstaina ja vapautettiin myöhemmin yli 40.000 euron takuita vastaan. Poliisi ei ole paljastanut yksityiskohtia kiristyksestä eikä siitä millä tavalla senaattori on sekaantunut asiaan. Senaattorin lisäksi poliisi on pidättänyt maan entisen turistiministerin Obie Wilchcomben ja ambulanssinkuljettaja Tarino Lightbournen.