Charlien Enkelit -elokuva saamassa jatkoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuun televisiosarjaan perustuvat Charlien Enkelit -elokuvat ovat mahdollisesti saamassa jatkoa. Huhujen mukaan leffojen tähti Drew Barrymore olisi parhaillaan neuvottelemassa kolmannen elokuvan tekemisestä yhdessä suomensukuisen yhtiökumppaninsa Nancy Juvosen kanssa.

Huhut saivat alkunsa, kun Barrymore kertoi uuden He’s Just Not That Into You -elokuvansa tilaisuudessa E! Online -julkaisulle olevansa kiinnostunut tekemään vielä yhden jatko-osan.

– Haluaisin tehdä sen. Charlien Enkelit III. Ne ovat rankkoja elokuvia tehdä, mutta se on hauskaa, Drew Barrymore kertoi.

Julkaisun saamien tietojen mukaan seuraavassa elokuvassa nähtäisiin mahdollisesti myös neljäs enkeli. Barrymoren lisäksi tähän mennessä enkeleinä on nähty valkokankaalla Lucy Liu ja Cameron Diaz.

Ensimmäinen suuren budjetin Charlien Enkelit -elokuva julkaistiin vuonna 2000 ja se on tähän mennessä tuottanut noin sata miljoonaa euroa. Elokuvan jatko-osa tuotti lähes 200 miljoonan euron lipputulot maailmanlaajuisesti. Yhdysvalloissa jatko-osa tosin tuotti vain 75 miljoonaa euroa.