Paris Hilton: ”Minä vain esitän tyhmää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa parhaillaan uutta Paris Hilton’s British Best Friend -realityohjelmaansa markkinoiva Paris Hilton esitteli pari päivää sitten haastattelussa yleissivistystään, kun häneltä tiedusteltiin Britanniaan liittyviä asioita.

27-vuotias Hilton ei tiennyt mitä Pint tai Essex tarkoittavat ja nimesi Britannian pääministeriksi julkkiskokki Gordon Ramsayn. Nyt Paris on selitellyt maan aamutelevisiossa sanomisiaan ja kertonut, että ei ole oikeasti niin tyhmä kuin lausuntojen perusteella voisi luulla.

GMTV-aamuohjelman haastattelussa hän viittasi taannoiseen Simple Life -realitysarjaansa ja väitti esittäneen sarjassa Nicole Richien kanssa tarkoituksella tyhmempää kuin todellisuudessa onkaan.

– Viiden tuotantokauden ajan olin kiinni siinä roolissa. Oli aika vaikeaa näytellä jotain sellaista mikä en oikeasti ole. Kerroin lähinnä vitsejä, mutta olen ihmiset luulivat minun olevan tosissani. Se oli kuitenkin vain esitystä ja pidän edelleen joskus yllä tuota roolia, koska se on hauskaa, Paris Hilton selitteli.