Britney Spears tehtaili lähestymiskieltoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on perjantaina saanut oikeudelta peräti kolme lähestymiskieltoa. Lähestymiskiellot määrättiin hänen entiselle managerilleen Osama ”Sam” Luftille, paparazzi-poikaystävä Adnan Ghalibille ja asianajana Jon Eardleylle.

Britney seurusteli hetken aikaa Ghalibin kanssa elämänsä aallonpohjassa. Paparazzina toimiva Adnan on sittemmin yrittänyt rahastaa suhteella monin tavoin. Poptähden ja ex-managerin välit puolestaan katkesivat viime vuonna ja asianaja Eardley on aiemmin ollut mukana tähden sopimusneuvotteluissa.

Britney on itse edelleen isänsä holhouksessa, joten isä edusti häntä myös oikeudessa. Lähestysmiskieltojen perusteena oli, että kolmikko on pyrkinyt aiheuttamaan taloudellista vahinkoa Britneylle, The Sun uutisoi.

Uusimmat