Rocktähti aloitti viinanjuonnin 12-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Guns N Roses -yhtyeestä aikoinaan tutuksi tullut kitaristi Slash on paljastanut aloittaneensa alkoholin käytön hyvin nuorena. Hän paljasti juoneensa viinaa 12-vuotiaasta saakka.

Blender-lehdelle antamassaan haastattelussa Slash, oikealta nimeltään Saul Hudson, kertoi löytäneensä tuolloin isänsä viinakätkön, jonka antimista hän pääsi nauttimaan ystävänsä Steven Adlerin kanssa.

Salainen kätkö paljastui jälkikasvulle, kun pojat olivat luvattomasti mukana isän järjestämissä juhlissa juomassa isän valmistamaa boolia. Tuosta hetkestä alkoi kierre, joka aiheutti rokkarille lopulta vakavan alkoholismin.

– Huomasin, että viinan juominen paransi krapulan, joten jatkoin juomista. Siitä alkoivat 24/7-bileet ja vuosien juomakierre, Slash kertoi.

Uusimmat