Huh mikä kaula-aukko Katy Perry

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman suopertähdeksi nopeasti viime vuonna noussut Katy Perry on tullut tunnetuksi parin hittikappaleensa lisäksi myös paljastuksistaan ja rohkeista esiintymisasuistaan.

Nyt I Kissed The Girl -hitin esittäjä on tarjonnut katsojille koko rahan edestä silmänruokaa Los Angelesissa, jossa hänen Hello Katy -kiertueensa viimeksi pysähtyi. Poptähti nähtiin keikallaan useissa eri asuissa, joista yksi oli lyhyt kullanhohtoinen mekko, joka oli varustettu erittäin antavalla kaula-aukolla. Katso kuva tästä.

Asun vaikutusta tehostaakseen 24-vuotias Katy Perry myös kumarsi takamus yleisöön päin ja suoritti erinäisiä muita vauhdikkaita liikkeitä ja hyppyjä. Kultaisen mekon lisäksi hän esiintyi esimerkiksi Barack Obama -paidassa ja amerikkalaisen jalkapallon peliasussa.

Uusimmat