Huh mikä kaula-aukko Katy Perry

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman suopertähdeksi nopeasti viime vuonna noussut Katy Perry on tullut tunnetuksi parin hittikappaleensa lisäksi myös paljastuksistaan ja rohkeista esiintymisasuistaan.

Nyt I Kissed The Girl -hitin esittäjä on tarjonnut katsojille koko rahan edestä silmänruokaa Los Angelesissa, jossa hänen Hello Katy -kiertueensa viimeksi pysähtyi. Poptähti nähtiin keikallaan useissa eri asuissa, joista yksi oli lyhyt kullanhohtoinen mekko, joka oli varustettu erittäin antavalla kaula-aukolla. Katso kuva tästä.

Asun vaikutusta tehostaakseen 24-vuotias Katy Perry myös kumarsi takamus yleisöön päin ja suoritti erinäisiä muita vauhdikkaita liikkeitä ja hyppyjä. Kultaisen mekon lisäksi hän esiintyi esimerkiksi Barack Obama -paidassa ja amerikkalaisen jalkapallon peliasussa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat