Lehti: BB-Niko löi naista yökerhossa – miesjoukko oli hakata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tutuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, oli 7. päivää -lehden mukaan perjantaina juontokeikalla Lahdessa sijaitsevassa Love Hotel -yökerhossa yhdessä BB-Minnan, eli Minna Saran kanssa.

Lehden saamien tietojen mukaan Niko olisi käynyt kiivasta sanaharkkaa narikkajonossa seisseen naisen kanssa ja riidan tiimellyksessä lyönyt naista yllättäen kasvoihin. Riita päättyi henkilökunnan väliintuloon.

Tilanne ei kuitenkaan rauhoittunut, vaan ravintolan edustalla miesjoukko oli hakata Nikon, joka pääsi pakenemaan paikalta autoon. Lehden tavoittama BB-Minna vahvisti tiedot oikeiksi.

– Niko sekosi kännissä, kuten hänellä on tapana. Riita auton avaimista johti tosiaan siihen, että Niko löi erästä muijaa nyrkillä poskeen. Hyvänkokoinen mustelma siihen jäi, sivusta seurannut Minna muisteli Seiskalle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat