Volbeat tulee Provinssirockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella järjestettävä Provinssirock on julkistanut ensimmäiset kiinnityksensä ensi kesän tapahtumaan. Viime vuonna 30 vuotta täyttäneellä festivaalilla nähdään ulkomaisista ainakin brittiläinen Placebo ja tanskalainen Volbeat.

Brittiläinen indiesuosikki ja glamimmaksi Nirvanaksi kuvailtu Placebo on yksi Provinssikesän toivotuimmista vieraista. Bändi vieraili Provinssissa edellisen kerran vuonna 1997 ja teki loppuunmyydyn jäähallikeikan Helsingissä keväällä 2007.

Tanskalainen raskaan rockin kaasuttaja Volbeat maustaa poljentoonsa countrya juuri sopivassa suhteessa saaden lopputuloksen kuulostamaan vaivatta kulkevalta rehelliseltä rokkimenolta. Volbeat vieraili maassamme hetki sitten menestyksekkäällä klubikeikkarundilla ja saapuu seuraavan kerran Provinssirockin festivaaliareenalle.

Placebon ja Volbeatin lisäksi tähän mennessä ovat vahvistuneet yhdysvaltalaiset Seasick Steve ja August Burns Red sekä islantilainen Emiliana Torrini.

Uusimmat