Amy Winehousen jättiomaisuus vanhempien hallintaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan St. Lucian saarella Karibialla asustavan Amy Winehousen elämässä on tapahtunut mielenkiintoinen käänne, kun hänen musiikillaan ansaitsemansa jättiomaisuus on siirtynyt hänen vanhempiensa hallintaan.

Amy Winehouse on kärsinyt viime aikoina monenlaisista terveydellisistä ongelmista, joista pahin on parantumaton keuhkosairaus. Lisäksi hän on ollut useira kertoja vieroitushoidoissa, mutta nyt tähti on itse ilmoittanut päässeensä eroon huumeista. Hurjasta elämäntyylistään huolimatta Winehouse on osanut pitää huolen raha-asioistaan.

Sunday Mirror -lehden mukaan noin 15 miljoonan euron omaisuus ja Cherry Westfield -yhtiö on varmuuden vuoksi siirretty toistaiseksi Mitch ja Janis Winehousen hallintaan. Näin ollen Amy Winehouse on samassa tilanteessa kuin Britney Spears, eli hän ei voi tehdä suurempia taloudellisia päätöksiä ilman vanhempiensa suostumusta. Näin ollen hän ei voi tehdä äkkinäisiä tuhoisia päätöksiä.

– Kaikki ovat nyt tyytyväisiä, sillä Amy joutuu kuuntelemaan hyviä neuvoja. Rahat ovat edelleen hänen eikä kukaan pääse niihin käsiksi. Tässä on todiste siitä, että Amy on kääntänyt uuden lehden elämässään, lähipiiristä kerrottiin lehdelle.

Uusimmat