Beckhameille täyskäännös – muutto Italiaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin perheisiin lukeutuvat Beckhamit muuttivat viime vuonna Yhdysvaltoihin suuren mediakohun saattelemana. Los Angelesissa toimivan Galaxy-joukkueen riveihin pestattu David Beckham pelaa parhaillaan kymmenen viikon ajan AC Milan -joukkueessa Italiassa.

David ja Victoria Beckham eivät ole saaneet Yhdysvalloissa aikaan aivan yhtä suurta mediahypeä kuin aikoinaan Britanniassa. Tämä on ehkä yksi syistä siihen, että perhe suunnittelee parhaillaan muuttavansa pysyvästi Italiaan. Tähän saakka Victoria on asunut perheen lasten kanssa Los Angelesissa, mutta on vieraillut usein Milanossa.

The Mirror -lehden mukaan David on jo ehdottanut perheelleen muuttoa uuteen kotimaahan, vaikka hänellä on vielä usean vuoden sopimus amerikkalaisjoukkueen kanssa. Davidin kerrotaan olevan kyllästynyt pelaamaan amerikkalaisten kanssa ja haluavan siirtyä takaisin Eurooppaan. Hänen mukaansa amerikkalaiset pääsevät eurooppalaisessa jalkapallossa vasta kymmenen vuoden kuluttua hänen toivomalleen tasolle.

Uusimmat