Britney Spearsin maailmankiertue vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin supertähti Britney Spears on suuntaamassa maaliskuussa kovasti odotetulle maailmankiertueelle ensimmäistä kertaa yli viiteen vuoteen. Nyt turnee on kuitenkin jälleen vaakalaudalla.

Uuden Circus-albumin merkeissä järjestettävä kiertue uhkaa peruuntua, ellei Britney Spears saa ex-mieheltään Kevin Federlineltä lupaa ottaa perheen lapsia mukaan kiertueelle. Tähän mennessä Kevinin lakimiehet ovat evänneet luvan, TMZ uutisoi.

Julkaisun mukaan asiasta on käyty kiivaita neuvotteluja osapuolten välillä jo useiden viikkojen ajan, mutta ratkaisua ei ole löytynyt. Suunnitelman tarkoituksena on perustaa ”kodit” kolmeen eri paikkaan, New Jerseyyn, New Orleansiin ja Los Angelesiin. Näissä paikoissa Sean Preston ja Jayden James asuisivat ja Britney kävisi keikoilla näistä paikoista käsin. Kiertue perutaan, ellei suunnitelma toteudu.

Britney on lupautunut maksamaan Kevinille 4.000 dollaria viikossa saadakseen lapset mukaansa tien päälle. Sopimusta tehtiin ilman lakimiehiä, jotka kuitenkin saivat tietää siitä ja raivostuivat perheen kesken käydyistä neuvotteluista heidän selkiensä takana. Sittemmin Kevinin lakimiehet ilmoittivat, ettei lupaa heru, mutta eivät ilmoittaneet syytä päätökseen. Tarina ei kerro miksi lakimiehet päättävät asioita Kevinin puolesta.

Uusimmat