Nyt tulee todella raju realitysarja – sovitut avioliitot ohjelmaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmat ovat valloittaneet muutaman viime vuoden aikana televisioruudut ympäri maailmaa, mutta genreen tarvitaan koko ajan uusia ideoita. Big Brotherit ja Idolsit alkavat pian olla jo menneen talven lumia, mutta amerikkalaiskanava sunnittelee tuovansa ruutuun takuulla uudenlaisen ohjelman.

Amerikkalainen CBS-yhtiö suunnittelee ohjelmaa, jossa elämänsä rakkautta turhaan etsineet voivat päästä avioliittoon. Uusi puoliso ei tosin ole heidän itsensä valitsema, vaan ohjelmassa muut valitsevat heille vaimon tai miehen. Sarjan tuottajaksi on kiinnitetty muiden muassa Project Runway ja Top Chef -sarjoja tuottanut yhtiö ja ohjelman työnimenä on Arranged Marriage.

Ohjelmaan tullaan hakemaan kilpailijoiksi 25 – 45 -vuotiaita ihmisiä, jotka ovat olleet epäonnekkaita parisuhdemarkkinoilla. Kilpailijoiden puolisoa valitsemaan kiinnitetään esimerkiksi heidän perheenjäseniään ja ystäviään. Ohjelman aikana uusi pariskunta menee naimisiin ja ohjelmassa seurataan heidän avioliittonsa menestymistä. Ohjelman avioliitot ovat kuitenkin lakisyistä vain kuvitteellisia.

Toinen kanavan uusista realityohjelmista on Block Party, jossa naapuruston perheet kisaavat keskenään.

Uusimmat