Guy Ritchien isä tyrmää Madonnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen elokuussa konsertoimaan saapuva Madonna erosi äskettäin miehestään, elokuvaohjaaja Guy Ritchiestä. Entinen pariskunta vietti kuitenkin viime viikonlopun yhdessä, mutta vain perheen lasten takia.

Nyt Guy Ritchien isä John Ritchie on avannut sanaisen arkkunsa ja haukkunut Madonnan kovin sanakääntein. In Touch -lehdelle antamassaan haastattelussa isä ei säästellyt sanojaan eikä antanut armoa ruotiessaan poptähteä.

– Pahin vaihtoehto olisi että he palaisivat vielä yhteen. Guyn on parempi olla ilman häntä. Hän on nyt Yhdysvalloissa lasten kanssa, John-isä latasi.

Haastattelussa miehen isä kommentoi myös Madonnan uusia mieskuvioita ja sitä, että supertähti on löytänyt rinnalleen nopeasti uusia miehiä, kuten New York Yankeesin pelaaja Alex Rodriguezin ja brasilialaismallin Jesus Luzin.

– Toivomme, että hänellä on paljon poikaystäviä, koska se tarkoittaa ettei hän tule enää koskaan palaamaan yhteen Guyn kanssa. Guyn ei tarvitse välittää siitä lainkaan, isä jatkoi ja korosti tarkoittavansa itseään ja poikaansa.

40-vuotias elokuvahjaaja Guy Ritchie on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä 33-vuotiaaseen perijättäreen Jemima Khaniin.

Uusimmat