Eliza Dushku paljastelee jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenissä Hollywood–televisiosarjoissa ja useissa elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähdään The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Tähän saakka kaunotar on pitänyt vaatteensa tiiviisti yllään, mutta nyt hän nakuilee lehden sivuilla.

Dushku esiinttää The Alphabet Killer -elokuvassa Megan Paige -nimistä potilasta, joka päättää karata sairaalasta. Vaatteita vaihtaessaan hänet nähtiin myös yläosattomissa. Kuvia kohtauksesta löytyy tästä ja video puolestaan tästä. Nyt Dollhouse-sarjan tähti poseeraa tyylikkäissä kuvissa, jotka löytyvät puolestaan tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku kuvaa ensi vuonna ensi-iltansa saavan Dollhouse-sarjan jaksoja. Hän toimii samalla myös sarjan tuottajana.

Uusimmat