Tästä Rihanna on mustasukkainen, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin uutisoitiin kuinka r&b-supertähti Rihanna lateli artistimiehelleen Chris Brownille tiukat käyttäytymissäännöt miehen Euroopan kiertuetta varten. Mustasukkainen Rihanna oli jopa mukana muutamilla keikoilla, mutta nyt hän on tainnut jäädä kotiin.

Chris Brown on nimittäin kuvattu Pariisissa järjestetyn konserttinsa jatkobileissä yhdessä tumman naisen kanssa. Kyseessä oli niin sanottu shottityttö, joka oli hämäävän paljon Rihannaa muistuttava neitokainen, joka viihtyi tiiviisti Brownin vieressä. Katso kuvat tästä. Kuvien perusteella pari ei istunut vierekkäin aivan sattumalta.

Rihannan määräysten mukaan edes kiertuehenkilökuntaan kuuluvat naiset eivät saaneet oleskella Chrisin kanssa kaksin hotellihuoneessa. Lisäksi huoneessa ei saa olla lainkaan naisia puolenyön jälkeen. Ravintoloissakaan Chris ei saanut olla kaksin naisen kanssa, sillä Rihanna ei halua nähdä epäilyttäviä paparazzikuvia. Nyt tällaisia kuvia on mahdollisesti saatu.

Uusimmat