Adriana Lima upeana yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimmaksi naiseksi viime vuonna äänestetty brasilialainen supermalli Adriana Lima poseeraa nyt espanjalaisen DT-lehden helmikuun numeron kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä kuvissa yläosattomina.

Bahialla Brasiliassa syntynyt Adriana Lima valittiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on nykyisin maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Katso DT-lehden kuvat tästä.

Lima seurustelee tällä hetkellä Minnesotassa pelaavan serbialaisen koripalloilija Marko Jaricin kanssa. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä. Katolilainen Lima on julkisesti kertonut säilyttävänsä seksuaalisen koskemattomuutensa avioliittoon saakka.

Uusimmat