Lady GaGa: ”Tanssijat pitävät huolen rinnoistani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rohkeilla esiintymisasuillaan usein säväyttänyt amerikkalainen dancetähti Lady GaGa tekee parhaillaan kovaa nousua Yhdysvalloissa. Euroopan hittilistat jo aiemmin samaisella Just Dance -hitillään valloittanut tähti on nyt kommentoinut esiintymisasujensa mahdollisia vaaroja.

Poppari on lanseerannut trendin, jota muiden muassa Lily Allen on sittemmin menestyksekkäästi kopioinut. Hän on nimittäin vaihtanut varsinaiset esiintymishousut lähinnä alusasuja muistuttaviin alaosiin. Myös yläosat ovat uskaliaita, mutta Lady GaGa ei ota stressiä mahdollisista vilautuksistaan.

– Kun sinulla on ylläsi vaatteet, joita käytän, sinulla tulee varmasti olemaan ongelmia lavalla. Silloin taustatanssijat ovat kullanarvoisia, Lady GaGa kertoi Orange.comin haastattelussa.

Poptähden mukaan hänen ei itse tarvitse puuttua tilanteesen, jos rinta tai rinnat tulevat esiin, sillä hän on rekrytoinut taustatanssijansa hoitamaan asian. Lady GaGa kertoi tanssijoidensa ”tunkevan rinnat takaisin”, mikäli jotain ylimääräistä sattuisi keikalla näkymään.

– Mikäli he näkevät jonkin tulevan ulos, he tunkevat sen takaisin ja jatkamme esitystä.

Uusimmat