Onko tässä on elokuvamaailman paras peppu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi lukuisissa äänestyksissä valittu Transformers-tähti Megan Fox on jälleen noussut Yhdysvalloissa otsikoihin varsin kesyillä kuvilla. Hän tuntuu kuitenkin ylittävän uutiskynnyksen kerta toisensa jälkeen.

Nyt Megan Fox on ikuistettu shoppailureissulla, jolle hän oli pukeutunut valkoiseen toppiin ja tiukkoihin farkkuihin. Katso kuvat tästä!

Fox on monien miesten päiväuni, mutta hän ei pidä itseään lähellekään täydellisenä naisena. Taannoin hän kuolasikin julkisesti eräässä palkintogaalassa Salma Hayekin rintojen perään ja tunnusti olevansa epävarma itsestään.

– Olen niin epävarma itsestäni, että olen oksennuksen partaalla. Olen kauhuissani nyt kun olen täällä ja olen nolostunut ja peloissani, Megan Fox paljasti yllättäen E! Onlinen haastattelussa.

Haastattelun tiimellyksessä haastattelupaikan ohi kulki pääasiassa rintojensa merkeissä viime aikoina otsikoissa ollut Salma Hayek, jota myös Megan Fox vilkuili sivusilmällä. Toimittajan jatkaessa haastattelua kaunotar päätti tehdä huomautuksen Hayekistä ja yllätti samalla monet katsojat.

– Haluan vain hänen rintansa. Nuo ovat kaikkein upeimmat rinnat. Ne ovat täydelliset, Fox kuolasi.

Uusimmat